Image International

ДЕСКТОП ДРЖАЧ ЗА БРОШУРА

• Транспарентна хартија и држач за брошура.
• На логото може да се испечати калап со вбризгување.
• Достапни се големини A4, A5, 1/3 A4 и 1/3 A4 x 2.

ДОДАТОЦИ

Т сепаратор / UYUP449601

Држач за брошура за работна површина со чиста површина; се издвојува како практично и економично решение за прикажување на материјали како што се каталози, брошури и картички. Достапни се моделите A4, A5, 1/3 A4, 1/3 A4x2. Има чиста површина. Достапни се моделите A4, A5, 1/3 A4, 1/3 A4x2. Се произведува во калап за инјектирање.

МАТЕРИЈАЛ: Јасно ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ПОСТЕР ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UMSD001005 210 X 297 mm А4 портрет 8.350 кг 520 X 630 X 250 mm (20 парчиња)
UMSD001004 148 X 210 mm А5 портрет 8.840 кг 520 X 630 X 250 mm (40 парчиња)
UMSD001003 100 X 210 mm 1/3 А4 портрет 7.300 кг 480 X 640 X 210 mm (50 парчиња)

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

МАТЕРИЈАЛ: Јасно
ГОЛЕМИНА ГОЛЕМИНА НА ПЕЧАТЕЊЕ ОПИС
1/3 А4 40 X 90 mm Пејзаж
А5 55 X 140 mm Пејзаж
А4 70 X 200 mm Пејзаж

Shopping Cart