Image International

Диспензер за ливчиња за монтирање на ѕид

• Транспарентна хартија и држач за брошура.
• Може да се монтира на која било погодна локација.
• На логото може да се испечати калап со вбризгување.
• Достапни се големини A4, A5, 1/3 A4 и 1/3A4x2.

Држач за брошура монтиран на ѕид со чиста површина; се издвојува како практично и економично решение за прикажување на материјали како што се каталози, брошури и картички. Овој производ, кој има мазни аголни споеви бидејќи се произведува со техника на инјектирање, е достапен во големини 1/3 А4, А5, А4.

Има чиста површина. Тоа е практично и економично решение за прикажување на материјали како што се каталози, брошури, картички. Аголните зглобови се мазни бидејќи се произведуваат со техника на инјектирање.

МАТЕРИЈАЛ: Јасно ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ПОСТЕР ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UMSD008100 210 X 297 mm А4 портрет 12.900 кг 520 X 630 X 250 mm (30 парчиња)
UMSD007000 148 X 210 mm А5 портрет 9.300 кг 540 X 640 X 190 mm (45 парчиња)
UMSD006000 100 X 210 mm 1/3 А4 портрет 9.250 кг 480 X 640 X 210 mm (60 парчиња)
UMSD006010 100 X 210 mm 1/3 A4 X 2 Портрет 10,00 кг 480 X 640 X 210 mm (30 парчиња)

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

 

Shopping Cart