Image International

ДРВЕН ДРЖАЧ ЗА СПИСАНИЈА

Free Standing Wood Magazine Rack е дизајниран да складира и организира списанија, каталози, флаери и информативни пакети. Ви овозможува да стекнете поширок простор во канцеларии, банки, училишта, болници, хотели и многу повеќе.

ГОЛЕМИНИ

1 X 5 A4, 2 X 5 A4, 3 X 5 A4, 4 X 5 A4

Free Standing Wood Magazine Rack е дизајниран да складира и организира списанија, каталози, флаери и информативни пакети на една погодна локација. Задниот дел и страните се изработени од лакирано завршено буково дрво. Чистите џебови PET G обезбедуваат целосен преглед на флаери или брошури складирани во нив. Џебовите се наредени еден врз друг. Ви овозможува да стекнете поширок простор во канцеларии, банки, училишта, болници, хотели и многу повеќе.

МАТЕРИЈАЛ: Буково дрво ТЕЖИНА
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА НА ПОСТЕР КАПАЦИТЕТ ОПИС X Y Х
UWMRFN15A4 10 X A4 1 X 5 А4 Природно дрво 345 мм 205 мм 1175 мм 10.200 кг
UWMRFN25A4 20 X A4 2 X 5 А4 Природно дрво 600 мм 205 мм 1175 мм 16.850 кг
UWMRFN35A4 30 X A4 3 X 5 А4 Природно дрво 845 мм 205 мм 1175 мм 24,45 кг
UWMRFN45A4 40 X A4 4 X 5 А4 Природно дрво 1090 мм 205 мм 1175 мм 31,45 кг
UWMRFD15A4 10 X A4 1 X 5 А4 Темно дрво 345 мм 205 мм 1175 мм 10.200 кг
UWMRFD25A4 20 X A4 2 X 5 А4 Темно дрво 600 мм 205 мм 1175 мм 16.850 кг
UWMRFD35A4 30 X A4 3 X 5 А4 Темно дрво 845 мм 205 мм 1175 мм 24.450 кг
UWMRFD45A4 40 X A4 4 X 5 А4 Темно дрво 1090 мм 205 мм 1175 мм 31.450 кг

Shopping Cart