Image International

Дрвена црна табла без рамка

• Погоден за прикажување пораки на јавни површини.
• За пишување може да се користи пенкало или креда од табла.
• Може да се користи со триножник.
• Елка
• Суво-бришете и креда површина.
• Без дух по чистењето.
• Лакиран финиш.

ГОЛЕМИНИ

300 X 400 mm, 400 X 600 mm, 400 X 900 mm, 600 X 1150 mm, 600 x 800 mm, 800 X 1200 mm,

Таблата без рамки, која може да се користи како област за пораки во места како што се ресторани, кафулиња, барови, трговски центри, канцеларии и образовни институции, дава можност за пренос на ажурирани пораки и соопштенија, благодарение на неговата запишување и бришење природата. Може да се напише со креда или пенкало за маркер. Специјалното пенкало со креда на база на вода и без мирис се продава посебно. Пенкалата се нарачуваат посебно. Можете да користите средство за чистење стакло или влажна крпа за да го избришете.

МАТЕРИЈАЛ: Ело дрво ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UWFF010034 300 X 400 mm Црна табла 0.795 кг 320 X 430 X 24 mm
UWFF010046 400 X 600 mm Црна табла 1.230 кг 420X 630 X 24 mm
UWFF010049 400 X 900 mm Црна табла 1.995 кг 420 X 930 X 24 mm
UWFF010068 600 X 800 mm Црна табла 2.070 кг 620 X 830 X 24 mm
UWFF010061 600 X 1150 mm Црна табла 2.915 кг 620 X 1230 X 24 mm
UWFF010081 800 X 1200 mm Црна табла 4.530 кг 820 X 1230 X 24 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

КАРАКТЕРИСТИКИ НА ДРВЕН РАЗГОВОР
Карактеристики на рамката Тип на дрво Површина Магнетна карактеристика Гаранција Боја Лак
Лесна дрвена рамка со црна површина од креда Буково дрво Суво бришење n/a Гаранција без духови Природно дрво n/a
Дрвена рамка без рамка со ЦРНА табла Елка Суво бришење n/a Гаранција без духови Светло кафено Лакиран
Карактеристики на табла Тип на дрво Површина Магнетна карактеристика Гаранција Боја Лак
Дрвен домаќин со ЦРНА табла Цврсто дрво Елка Суво бришење n/a Гаранција без духови Темно кафеаво Лакиран
Дрвен затка со масивно дрво од ЦРНА табла Елка Суво бришење n/a Гаранција без духови Светло кафено Лакиран
Дрво во затворен простор, креда површина Буково дрво Суво бришење Гаранција без духови Природно дрво n/a
Дрво на отворено, креда површина Буково дрво Суво бришење Магнетни Гаранција без духови Природно дрво Лакиран
Дрвена креда А одбор Елка Суво бришење Магнетни Гаранција без духови Природно дрво Лакиран

Shopping Cart