Image International

ДРВЕНА НАДВОРЕШНА А-ТАБЛА

•Буково дрво 
•Површина со суво бришење и креда со магнетна карактеристика
•Без дух после чистење
•Лакирана завршница 

ГОЛЕМИНИ

460 X 680 mm, 590 X 1190 mm, 590 X 780 mm

Изработен е од цврсто буково дрво. Алуминиумската композитна подлога обезбедува достапност за користење на отворено за табла на отворено.
Површината што може да се брише овозможува бришење на пораките и нивно пренесување до вашата публика додека се ажурираат. Пенкалото со табла може да се користи за црни површини за прикажување на пораките. Исто така, маркерите на база на вода и без мирис се соодветни за пишување на него. Погоден за места на отворено како ресторани, кафулиња, барови, трговски центри, канцеларии и образовни центри.

Специјалното пенкало со креда на база на вода и без мирис се продава посебно. 60×78 cm е стандардната големина на фонтот. Спакуван е како една картонска кутија. Можете да користите средство за чистење стакло или влажна крпа за да го избришете. Производот е испорачан подготвен за употреба.

МАТЕРИЈАЛ: Буково дрво ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН НАДВОРЕШНО (xy) ГОЛЕМИНА ОПИС Х X1 СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UWOD004668 540 X 760 mm 460 X 680 mm Природно дрво 950 мм 510 мм 7.800 кг 560 X 950 X 60 mm
UWODD04668 540 X 760 mm 460 X 680 mm Темно дрво 950 мм 510 мм 7.800 кг 560 X 950 X 60 mm
UWOD006078 670 X 860 mm 590 X 780 mm Природно дрво 1050 мм 560 мм 8.470 кг 715 X 1050 X 55 mm
UWODD06078 670 X 860 mm 590 X 780 mm Темно дрво 1050 мм 560 мм 8.470 кг 715 X 1050 X 55 mm
UWOD006012 670 X 1270 mm 590 X 1190 mm Природно дрво 1450 мм 750 мм 15.160 кг 715 X 1490 X 60 mm
UWODD06012 670 X 1270 mm 590 X 1190 mm Темно дрво 1450 мм 750 мм 15.160 кг 715 X 1490 X 60 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

МАГНЕТНА ПОКРИВА ЗА МИЛЕНИК
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА БОЈА
UPCM0R00A4 210 X 297 mm Црвено
UPCM0B00A4 210 X 297 mm Црното
UPCM0W00A4 210 X 297 mm Бело
UPCM0G00A4 210 X 297 mm Сиво
UPCM0G00A5 105 X 148 mm Сиво
UPCM0B00A5 105 X 148 mm Црното
КАРАКТЕРИСТИКИ НА ДРВЕН РАЗГОВОР
Карактеристики на рамката Тип на дрво Површина Магнетна карактеристика Гаранција Боја Лак
Лесна дрвена рамка со црна површина од креда Буково дрво Суво бришење n/a Гаранција без духови Природно дрво n/a
Дрвена рамка без рамка со ЦРНА табла Елка Суво бришење n/a Гаранција без духови Светло кафено Лакиран
Карактеристики на табла Тип на дрво Површина Магнетна карактеристика Гаранција Боја Лак
Дрвен домаќин со ЦРНА табла Цврсто дрво Елка Суво бришење n/a Гаранција без духови Темно кафеаво Лакиран
Дрвен затка со масивно дрво од ЦРНА табла Елка Суво бришење n/a Гаранција без духови Светло кафено Лакиран
Дрво во затворен простор, креда површина Буково дрво Суво бришење Гаранција без духови Природно дрво n/a
Дрво на отворено, креда површина Буково дрво Суво бришење Магнетни Гаранција без духови Природно дрво Лакиран
Дрвена креда А одбор Елка Суво бришење Магнетни Гаранција без духови Природно дрво Лакиран

ДОДАТОЦИ

Маркер за табла / UYAKLM1251          Маркер за табла / UYAKLM1250        Џеб за миленичиња

                                                                 

 

 

Shopping Cart