Image International

ДРВЕНА ВНАТРЕШНА А-ТАБЛА

• Двострана затка како знак на тротоарот.
• Лесен за носење со преклопување на црни шарки.
• Пенкало или креда од табла може да се користи за пишување
• Буково дрво 
• Суво бришење и површина со креда
• Без дух по чистењето

ГОЛЕМИНИ

600 X 780 mm

Дрво за затворен простор, креда површина

Изработен е од цврсто буково дрво. Подлогата од МДФ обезбедува достапност за употреба во затворен простор за табла А во затворен простор. Површината што може да се брише овозможува бришење на пораките и нивно пренесување до вашата публика додека се ажурираат. Пенкалото со табла со креда може да се користи за црни површини за прикажување на пораките. Исто така, маркерите на база на вода и без мирис се соодветни за пишување на него. Погоден за затворени места како ресторани, кафулиња, барови, трговски центри, канцеларии и образовни центри.

МАТЕРИЈАЛ: Буково дрво ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UWID006078 580 X 780 mm Црна табла, цврсто дрво 8.470 кг 715 X 1050 X 55 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

КАРАКТЕРИСТИКИ НА ДРВЕН РАЗГОВОР
Карактеристики на рамката Тип на дрво Површина Магнетна карактеристика Гаранција Боја Лак
Лесна дрвена рамка со црна површина од креда Буково дрво Суво бришење n/a Гаранција без духови Природно дрво n/a
Дрвена рамка без рамка со ЦРНА табла Елка Суво бришење n/a Гаранција без духови Светло кафено Лакиран
Карактеристики на табла Тип на дрво Површина Магнетна карактеристика Гаранција Боја Лак
Дрвен домаќин со ЦРНА табла Цврсто дрво Елка Суво бришење n/a Гаранција без духови Темно кафеаво Лакиран
Дрвен затка со масивно дрво од ЦРНА табла Елка Суво бришење n/a Гаранција без духови Светло кафено Лакиран
Дрво во затворен простор, креда површина Буково дрво Суво бришење Гаранција без духови Природно дрво n/a
Дрво на отворено, креда површина Буково дрво Суво бришење Магнетни Гаранција без духови Природно дрво Лакиран
Дрвена креда А одбор Елка Суво бришење Магнетни Гаранција без духови Природно дрво Лакиран

 

Shopping Cart