Image International

Држач за бизнис картичка

• Транспатентен држач за визит-картичка.
• Достапни се и опции за тиркизна и црна боја.
• Доаѓа со 40 парчиња во кутија.

Држачот за визит-картички, дизајниран да држи визит-картички, се издвојува како транспарентен и стилски производ. Се произведува во калап за инјектирање.

Тоа е транспарентен и стилски производ произведен за да ги ставите вашите визит-картички.

Се произведува во калап за инјектирање.

МАТЕРИЈАЛ: Јасно ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UMSD009000 Јасно 1.290 кг 245 X 350 X 86 mm (40 парчиња)
UMSD009B00 Црното 1.290 кг 245 X 350 X 86 mm (40 парчиња)
UMSD009T00 Тиркизна 1.290 кг 245 X 350 X 86 mm (40 парчиња)

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

„Минималната количина на нарачка за UMSD009B00 и UMSD009T00 е 75 пакувања по секое.

Shopping Cart