Image International

Држач за брошура

• Чува минимум 6 max.32 брошури во
   исто време во комплет.
• Висината на комплетот е 1760 mm.
• Достапни се опции за единечна или двострана.
• Транспарентните полици се направени од 4 mm акрил.
• Нозете се изработени од алуминиум.

 

ГОЛЕМИНИ

A4 (210 X 297 mm)

Држач за брошура дизајниран да чува минимум 6 / максимум 32 брошури во исто време во продавници, галерии и банки. Кога се користи со 4 тркала е бесплатен и мобилен. Достапни се опции за едно лице или со две лица. Транспарентните полици се направени од 4 мм акрил; нозете се направени од алуминиум.

Комплет брошура со акрилик

Продавница, галерија, банка итн. Тоа е декоративен производ кој се користи на места како што се Има минимум 8, а најмногу 32 брошури. Достапни се еднострани и двострани модели. Телото е алуминиумско, полиците се проѕирни акрилни 4 mm. По желба може да се додадат тркала.

МАТЕРИЈАЛ: Сребрена анодизиран алуминиум и акрилна полица ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН КАПАЦИТЕТ X X1 СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UBSSC10N24 16 X A4 двострани 440 мм 546 мм 8.250 кг 560 X 1780 X 80 mm
UBSST10N24 8 X A4 еднострани 440 мм 546 мм 12.450 кг 560 X 1780 X 70 mm
UBSSC10N34 24 X A4 двострани 660 мм 766 мм 9.250 кг 780 X 1780 X 80 mm
UBSST10N34 12 X A4 еднострани 660 мм 766 мм 15.850 кг 780 X 1780 X 70 mm
UBSSC10N44 32 X A4 двострани 880 мм 986 мм 11.250 кг 1000 X 1780 X 80 mm
UBSST10N44 16 X A4 еднострани 880 мм 986 мм 19.400 кг 1000 X 1780 X 70 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart