Image International

Држач за брошури-коктел за ѕид

• Дизајниран да носи различни парчиња акрилни
   држачи за брошури.
• A4, A5 и 1/3 A4 се достапни големини за
   задржување на пораките.
• Погоден за употреба во канцеларии.

 

ГОЛЕМИНИ

3 X A4 (210 X 297 mm), A4 (210 X 297 mm), A5 (148 X 210 mm)

Сетот за брошури за коктели е дизајниран да држи различни брошури кои ги исполнуваат вашите лични желби и потреби. За комплетирање на главното тело на производот и потребните количини на полици треба да се нарачаат посебно.

МАТЕРИЈАЛ: проѕирен акрилик ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ПОСТЕР ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UCBSW200A4 210 X 297 mm А4 портрет 1.350 кг 270 X 500 X 90 mm
UCBSW200A5 148 X 210 mm А5 портрет 0.850 кг 185 X 405 X 90 mm
UCBSW30A43 105 X 210 mm 1/3 А4 портрет 0.990 кг 185 X 405 X 90 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart