Image International

Држач за брошура L Тип

• Транспарентна хартија и држач за брошура.
• Може да се произведуваат нестандардни големини.
• На логото може да се испечати калап со вбризгување.
• Положби на портрет и пејзаж.
• Достапни се големини A4, A5, A6 и 1/3 A4

L Тип брошура за работна површина со чиста површина; се издвојува како практично и економично решение за прикажување на материјали како што се каталози, брошури и картички. Постојат 3-слојни и 4-слојни модели во големини A4, A5, 1/3 A4.

Има чиста површина. Постојат 3-слојни и 4-слојни модели во големини A4, A5, 1/3 A4. Тоа е практично и економично решение за прикажување на материјали како што се каталози, брошури, картички. Се произведува во калап за инјектирање.

МАТЕРИЈАЛ: Јасно ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ПОСТЕР ОПИС В Х Д СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UMSLD01000 210 X 297 mm А4 портрет 210 мм 305 мм 92 мм 13.220 кг 340 X 370 X 240 mm (40 парчиња)
UMSLY01000 297 X 210 mm А4 пејзаж 300 мм 215 мм 92 мм 10.950 кг 340 X 370 X 240 mm (30 парчиња)
UMSLD02000 148 X 210 mm А5 портрет 150 мм 215 мм 72 мм 7.270 кг 265 X 385 X 180 mm (40 парчиња)
UMSLY02000 210 X 148 mm А5 Пејзаж 210 мм 155 мм 72 мм 5.660 кг 265 X 385 X 180 mm (30 парчиња)
UMSLD03000 105 X 148 mm А6 портрет 105 мм 155 мм 72 мм 2.850 кг 240 X 350 X 86 mm (30 парчиња)
UMSLY03000 148 X 105 mm А6 пејзаж 150 мм 110 мм 52 мм 2.910 кг 240 X 350 X 86 mm (30 парчиња)
UMSLD04000 100 X 210 mm 1/3 А4 портрет 105 мм 215 мм 72 мм 7.710 кг 265 X 385 X 180 mm (65 парчиња)
UMSLY04000 210 X 100 mm 1/3 А4 пејзаж 210 мм 110 мм 62 мм 6.400 кг 265 X 385 X 180 mm (50 парчиња)

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart