Image International

Држач за брошура Т Тип

• Транспарентна хартија и држач за брошура.
• Може да се произведуваат нестандардни големини.
• На логото може да се испечати калап со вбризгување.
• Положби на портрет и пејзаж.
• Достапни се големини A4, A5, A6 и 1/3 A4.
• Погоден за ресторани за прикажување менија и ценовници.

Имајќи проѕирна површина, ливчето за маса T-Type е идеално за прикажување менија и ценовници во комерцијални објекти како што се ресторани и кафулиња. Овој производ, кој се истакнува со својата економичност, има хоризонтални и вертикални модели и големини A4, A5, A6, 1/3 A4.

Тоа е транспарентен и елегантен производ. Идеален е за прикажување менија и ценовници во комерцијални објекти како што се ресторани и кафулиња. Тоа е економичен производ. Специјалната големина може да се работи според количината на нарачката.

МАТЕРИЈАЛ: акрилик ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ПОСТЕР ОПИС В Х Д СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UMSTD01000 210 X 297 mm А4 портрет 210 мм 302 мм 105 мм 15.200 кг 485 X 485 X 350 mm (40 парчиња)
UMSTY01000 297 X 210 mm А4 пејзаж 300 мм 212 мм 105 мм 12.960 кг 485 X 485 X 350 mm (30 парчиња)
UMSTD02000 148 X 210 mm А5 портрет 150 мм 212 мм 75 мм 6.040 кг 340 X 370 X 240 mm (30 парчиња)
UMSTY02000 210 X 148 mm А5 Пејзаж 210 мм 152 мм 75 мм 6.210 кг 340 X 370 X 240 mm (30 парчиња)
UMSTD03000 105 X 148 mm А6 портрет 105 мм 152 мм 75 мм 4.800 кг 265 X 385 X 180 mm (40 парчиња)
UMSTY03000 148 X 105 mm А6 пејзаж 150 мм 107 мм 75 мм 3.360 кг 265 X 385 X 180 mm (30 парчиња)
UMSTD04000 100 X 210 mm 1/3 А4 портрет 105 мм 212 мм 75 мм 5.400 кг 340 X 370 X 240 mm (40 парчиња)
UMSTY04000 210 X 100 mm 1/3 А4 пејзаж 210 мм 107 мм 75 мм 7.210 кг 340 X 370 X 240 mm (50 парчиња)

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart