Image International

Држач за мени – Rocket

• Држач за мени со проѕирен џеб и црна
   основа за инјектирање.
• Логото може да се примени на основата.
• А5 е стандардна големина.
• Црна, сива опција за други бои 
• Достапно од MOQ: 1.0000 парчиња

ГОЛЕМИНИ

A5 (148 X 210 mm)

Истакнувајќи се со опциите за сребрена и црна боја, држачот за мени Rocket е елегантен производ дизајниран да прикажува ставки на маса како што се менија и летоци. Во овој производ, кој се состои од стилски акрилик на база на инјектирање на пластика, може да се направи примена на логото на пластична основа со висина на буквата од 22 mm.

МАТЕРИЈАЛ: проѕирна и пластична инјекција ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ПОСТЕР ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UMSRD0G0A5 148 X 210 mm Чиста и сива основа 3.450 кг 245 X 350 X 86 mm (10 парчиња)
UMSRD0B0A5 148 X 210 mm Чиста и црна основа 3.450 кг 245 X 350 X 86 mm (10 парчиња)
БАЗА: Пластично вбризгување ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UMSRF0G0A5 Сива основа 0.820 кг 260 X 360 X 75 mm (10 парчиња)
UMSRF0B0A5 Црна основа 0.820 кг 260 X 360 X 75 mm (10 парчиња)

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart