Image International

Држач за мени Duo Desktop, Vintage Cut

Држачот за мени од буково дрво во модерен стил е лесен и достапен. Погоден за употреба во ресторани, продавници на мало и било која комерцијална средина. Едноставно, излизгајте го летокот во жлебовите на дрвените столбови и поставете го менито помеѓу дрвените столбови и потпирачот за грбот.

Држачот за мени од буково дрво во модерен стил е лесен и достапен. Погоден за употреба во ресторани, продавници на мало и било која комерцијална средина. Едноставно, излизгајте го летокот во жлебовите на дрвените столбови и поставете го менито помеѓу дрвените столбови и потпирачот за грбот. Отпечатоците лесно се менуваат одозгора. Држачот за мени за десктоп Duo се направени од најдобрите материјали и истовремено обезбедуваат највисоко ниво на квалитет. Основните и винтиџ стиловите им нудат опции на корисниците. За да се обезбеди одржливост на квалитетот при употреба, дрвените држачи за мени се лакирани, отпорни на истурање храна и газирани пијалоци. 

ДОДАТОЦИ

МАТЕРИЈАЛ: Буково дрво ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА ОПИС X Y Х СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UWDMVDN0A4 А4 – 8,5″X11″ Винтиџ крој, без џеб,
природно дрво
287 мм 85 мм 250 мм 1.675 кг 290 X 310 X 100 mm
UWDMVDN0A5 A5 – 5,5”X8,5” Винтиџ крој, без џеб,
природно дрво
220 мм 85 мм 180 мм 1.200 кг 220 X 240 X 100 mm
UWDMVDD0A4 А4 – 8,5″X11″ Винтиџ крој, без џеб,
темно дрво
287 мм 85 мм 250 мм 1.675 кг 290 X 310 X 100 mm
UWDMVDD0A5 A5 – 5,5”X8,5” Винтиџ крој, без џеб,
темно дрво
220 мм 85 мм 180 мм 1.200 кг 220 X 240 X 100 mm

* Ш: Ширина В: ВисинаД: Длабочина

 

 

 

 

Shopping Cart