Image International

Држач за мениа-Swing Wing

• Проѕирните акрилни џебови се вклопуваат во алуминиумската основа.
• Може да се произведуваат нестандардни големини.
• Алуминиумската основа може да се печати.
• Достапни се големини A4, A5 и 1/3 A4.
• Погоден за ресторани за прикажување менија
   и ценовници.

ГОЛЕМИНИ

A4 (210 X 297 mm), A5 (148 X 210 mm), A6 (105 X 148 mm), A7 (74 X 105 mm)

Swing Wing, производ со алуминиумска елоксирана основа и акрилни џебови, привлекува внимание со својата елеганција. Може да се користи со алуминиумски основен плекси џеб или ПВЦ пена со дебелина од 1-4 мм, полистирен, милениче. Производот може да се печати со висина на буквата од 40 mm. Достапен во големини А4, А5 и 1/3 А4.

МАТЕРИЈАЛ: Транспарентен
КОД НА ПРОИЗВОДОТ ПОСТЕР ОБЈАСНУВАЊЕ
USWMDNP0A7 74 X 105 mm Алуминиумска основа и акрилик – вертикално
USWMDNPA43 100 X 210 mm Алуминиумска основа и акрилик – вертикално
USWMDNP0A6 105 X 148 mm Алуминиумска основа и акрилик – вертикално
USWMDNP0A5 148 X 210 mm Алуминиумска основа и акрилик – вертикално
USWMDNP0A4 210 X 297 мм Алуминиумска основа и акрилик – вертикално

 

КОД НА ПРОИЗВОДОТ ПОСТЕР ОБЈАСНУВАЊЕ
USWMYNP0A7 105 X 74 mm Алуминиумска основа и акрилик – хоризонтално
USWMYNPA43 210 x 100 mm Алуминиумска основа и акрилик – хоризонтално
USWMYNP0A6 148 X 105 mm Алуминиумска основа и акрилик – хоризонтално
USWMYNP0A5 210 X 148 mm Алуминиумска основа и акрилик – хоризонтално
USWMYNP0A4 297 X 210 mm Алуминиумска основа и акрилик – хоризонтално

Shopping Cart