Image International

ДРЖАЧ ЗА ПОСТЕР-постер кламп

• Еден сет доаѓа со профили, завршни капачиња и закачалки.
• Лесно се склопува без алат.
• Погоден за монтажа на ѕид и таван.

ГОЛЕМИНИ

1000мм, 210мм, 300мм, 420мм, 500мм, 600мм, 700мм, 850мм

Овие серии на стегачи за постер нудат конкурентни решенија. Стегите за постери се лесни решенија за прикажување со профил од 30 mm или 1,18“ кои можат да сместат хартиени постери во избор на ширини и во огромен број различни должини. Графиката е поставена во системот за стегање. Еден сет вклучува профили, завршни капачиња и закачалки и лесно се склопуваат без алат. Оваа тешка акција за фаќање го прави постерот лесен за менување и погоден за монтирање на ѕид или таван. Вртењето на крајните капачиња помагаат да се лизне печатеното уметничко дело. Шината за плакат со рамка од алуминиумски стегач може да собере материјали до 500 микрони (0,5 mm) и погодни за печатење на свила. Може да се користи во различни индустриски сегменти како банки, дилери на автомобили, едукативни, изложбени, болници, осигурителни компании, библиотеки, трговски центри-продавници Музеј, телекомуникациски компании и туристички агенции.

 

МАТЕРИЈАЛ: Сребро анодизиран алуминиум ПРОФИЛ: 26 mm Тежина
КОД НА ПРОИЗВОДОТ НАДВОРЕШНА ДИМЕНЗИЈА (xy) ГОЛЕМИНА НА ПОСТЕР Спакувани
UPT26SN021 216 мм 210 мм 1.150 кг
UPT26SN030 306 мм 300 мм 1.790 кг
UPT26SN050 506 мм 500 мм 2.300 кг
UPT26SN070 706 мм 700 мм 3.800 кг
UPT26SN100 1006 мм 1000 мм 5.400 кг

Shopping Cart