Image International

Држач за брошури – Коктел

• Постојат два главни модели на каросерија за држење
   на акрилни полици 24xA4 и 16xA4.
• Висината на телото е 1635 mm.
• Опции за должина 600 mm и 830 mm
   според моделот. 

 

ГОЛЕМИНИ

2 X A4 (210 X 297 mm), 3 X A4 (210 X 297 mm), 8 X A4 (210 X 297 mm), A4 (210 X 297 mm),

Сетот за брошури за коктели се издвојува како стилски производ кој лесно се поставува. Нуди неколку варијации за да можат сите брошури да се прикажуваат заедно. Брошурите со прикачен адаптер се пренесуваат на канализираниот профил на телото. На секој кат од производот може да се прикажат брошури со различни големини, а може да се додадат и опционални фронтови. A4, A5, 1/3A4 се стандардни големини на брошура. Може да се користи еднострано и двострано. Може да се прикажат 8 еднострани и 16 двострани А4 брошури.

МАТЕРИЈАЛ: Сребрена анодизиран алуминиум и акрилна полица ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ОПИС ГОЛЕМИНА СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UCBSG00024 Главното тело 2 X А4 3.900 кг 525 X 1640 X 55 mm
5.300 кг 385 X 630 X 30 mm
UCBSG00034 Главното тело 3 X A4 6.050 кг 750 X 1640 X 55 mm
5.650 кг 385 X 860 X 30 mm
UMSDA008A4 Акрилна полица и адаптер 8 X A4 3.550 кг 270 X 340 X 240 mm (8 парчиња)
UMSD008100 Акрилна полица А4 12.900 кг 520 X 630 X 250 mm (30 парчиња)
UYUP490000 Адаптер 0.210 кг 10 ЕЕЗ

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart