Image International

Easy Swap

• Може да се користи во сите внатрешни простории.
• Економичен производ лесен за употреба.
• Прилагодете го постерот од ПВЦ пена со дебелина 5-10
   во алуминиумска кутија.

Цврстите држачи за банери Easy Swap обезбедуваат стилски, но ефикасен изглед со нивната висококвалитетна сребрена елоксирана алуминиумска основа. Тоа е идеално рекламно решение за внатрешна употреба за држење на крути материјали за постери како ПВЦ пена, алуминиум и акрилик од 5 mm до 10 mm дебели. Оваа стегач за постер обезбедува висока стабилност на цврстата графика. Прикажете го вашиот бренд со штандовите Easy Swap каде и да се вашите потенцијални клиенти на достапен начин. 

Easy Swap е држач за постери што таблите за постери може да се сменат со олабавување на навртките под алуминиумската основа, со ставање во сендвич на новата и потоа повторно фиксирање со навртки.

Се испорачува без ригиден банер што ви овозможува да креирате свои привлечни постери.

Достапно за панели со ширина од 300mm, 600mm, 800mm, 900mm, 1000mm, 1200mm и 1500mm. 

 

ЧЛЕН НАДВОРЕШНО (x) ПОСТЕР ТЕЖИНА
UMS0100300 310 мм 300 мм 2.000 кг
UMS0100600 610 мм 600 мм 3.100 кг
UMS0100800 810 мм 800 мм 5.360 кг
UMS0100900 910 мм 900 мм 6.030 кг
UMS0101000 1010 мм 1000 мм 6.700 кг
UMS0101200 1210 мм 1200 мм 8.040 кг
UMS0101500 1510 мм 1500 мм 10.050 кг

Shopping Cart