Image International

Eco Roller Banner

• Касетата со цилиндри во тркалање овозможува лесно
   поставување на постерот.
• Максималната висина на постерот е 2000 mm.
• Цилиндарот за тркалање може да се постави за потребната затегнатост.

 

ГОЛЕМИНИ

1000 X 2000 mm, 800 X 2000 mm,

Во секоја реклама, временската рамка што треба да ја оставите на вашата публика е ограничена на секунди. Eco Roll Banners ви овозможуваат ефективен впечаток за разумна цена за внатрешно рекламирање. Вашата порака добро и привлекува на својата публика на соодветен начин благодарение на висококвалитетниот широк опсег, вклучувајќи банери што се повлекуваат и модели со механизам за стегање. Стандардот за банери е направен од сребро анодизиран алуминиум што го прави дизајнот на штандот за банери елегантен и елегантен. За складирање и транспорт, банерот што може да се повлече автоматски го превртува постерот во основата. Секој од овие држачи за банери што се повлекуваат доаѓа со текстилна кеса за лесен транспорт.

Ве молиме запомнете дека ова се штандови за еко навивачки банери без прилагодена графика и мора да ги испечатите вашите прилагодени графики во блиската печатница.

Запомнете, висината на овој навивачки банер со вредност за парите е фиксна и графички може да се прикачат во куќата со помош на стегачот на шините.

Искусете го ефективно, достапно и најбрзо рекламирање со штандовите за еко завиткување банери, кои исто така ви обезбедуваат различни опции за ширина со големина на банери за да одговараат на вашите графички барања.

 

МАТЕРИЈАЛ: Сребрен анодизиран алуминиум ТЕЖИНА
ЧЛЕН ПОСТЕР КОПИРАЈ X СО ПАКУВАЊЕ
URBET00N82 800 X 2000 м 800 X 1970 mm 820 мм 2.460 кг
URBET00N12 1000 X 2000 mm 1000 X 1970 mm 1020 мм 2.900 кг

Shopping Cart