Image International

ЕКО А ТАБЛА

• Се испорачува на висока палета. 
• Двострана затка како знак на тротоарот.
• Принцип на „Кликни клак“ привремено отворање за рамката.
• Таблата со заглавија и корпите за брошури се опционални.
• Дебелина на профилот од 25 mm.

Еко А Панел во категоријата табли за тротоари; Тоа е практичен, издржлив и импресивен производ каде визуелните елементи како менија и постери можат да бидат изложени пред продавници, кафулиња или ресторани Антирефлексната заштита е достапна кај сите модели. Има профил од 25 мм.

Тешката задна плоча гарантира дека производот стои цврсто. Во долните профили има канали за одводнување на вода. Додатоци за глава не се вклучени во производот. Исто така, мора да се нарача. Секој производ е во една картонска кутија. Дијаграмот за инсталација и деловите за прицврстување се вклучени во пакетот.

ЕКО ВНАТРЕШНА ТАБЛА: ПС Подлога + Нога за мелница ПРОФИЛ: 25 мм ТЕЖИНА
СРЕБРЕН МИТРЕД СРЕБРЕН КРУГ ЦРНА МИТРЕД ЦРН КРУГ ПОСТЕР X Y Н1 H2 СО ПАКУВАЊЕ
UAB255HNA2 UAB250HNA2 UAB255HBA2 UAB250HBA2 420 X 594 mm 450 мм 624 мм 950 мм 4.900 кг
UAB255HNA1 UAB250HNA1 UAB255HBA1 UAB250HBA1 594 X 841 mm 624 мм 871 мм 1005 мм 1050 мм 7.250 кг
UAB255HNB2 UAB250HNB2 UAB255HBB2 UAB250HBB2 500 X 700 mm 530 мм 730 мм 905 мм 950 мм 5.850 кг
UAB255HNB1 UAB250HNB1 UAB255HBB1 UAB250HBB1 700 X 1000 mm 730 мм 1030 мм 1100 мм 1200 мм 9.400 кг

Shopping Cart