Image International

ЕКО ПОСТЕР ТАБЛА

• Двострана инфо-табла која постер
   се лизга надолу од врвот.
• Тешката челична основа обезбедува стабилност.
• Достапни се 2 или 3 триер опции за
   прикажување на 6 постери одеднаш.

 

ГОЛЕМИНИ

A1 (594 X 841 mm), B2 (500 X 700 mm)

Eco Poster Board е економичен производ кој се користи на двете страни. Стандардната боја е црна. По желба може да се направи анодизирање на среброто. Црниот ПВЦ во средината на двата постери ја спречува пропустливоста. Каналите во рамката овозможуваат лесно менување на постерот со негово возење. По желба може да се направи 3 ката. Производот е спакуван расклопен. Дијаграмот за монтирање и потребните додатоци за монтирање се вклучени во пакувањето. Во пакетот се вклучени 2 заштита за постер и 1 црна позадина.

Еднокатна

Eco Poster Board е економичен производ кој се користи на двете страни. Стандардната боја е црна. По желба може да се направи анодизирање на среброто. Црниот ПВЦ во средината на двата постери ја спречува пропустливоста. Благодарение на каналите во рамката, можете лесно да го промените вашиот постер со возење . По желба може да се направи 3 ката.

Дабл Декер

Eco Poster Board е економичен производ кој се користи на двете страни. Стандардната боја е црна. По желба може да се направи анодизирање на среброто. Црниот ПВЦ во средината на двата постери ја спречува пропустливоста.
Благодарение на каналите во рамката, можете лесно да го промените вашиот постер со возење . По желба може да се направи 3 ката.

ЕКО ПОСТЕР ТАБЛА
СРЕБРЕНО ЦРНО ПЕЧАТЕЊЕ НА ПОСТЕР
UIBS00N151 UIBS00C151 500х1700мм
UIBS00N2A1 UIBS00C2A1 Двоен дек -594X841мм
UIBS00N2B2 UIBS00C2B2 Двоен дек- 500X700mm
UIBS00N1A1 UIBS00C1A1 594X841мм
UIBS00N1B2 UIBS00C1B2 500х700мм
UIBS00C100X5012 700х1700мм
UIBS00C1B1 700х1000мм

2 спрата

МАТЕРИЈАЛ: Сребрен анодизиран и црно обоен алуминиум ТЕЖИНА
СРЕБРЕНО ЦРНО ГОЛЕМИНА НА ПОСТЕР ГОЛЕМИНА НА ПРИКАЗ x X1 Y Д1 Х Спакувани
UIBS00N2A1 UIBS00C2A1 594 X 841 мм 566 X 813 мм 617 мм 656 мм 864 мм 380 мм 1820 мм 10.000 кг
UIBS00N2B2 UIBS00C2B2 500 x 700 mm 472 X 672 мм 523 мм 562 мм 723 мм 380 мм 1595 мм 8.850 кг

 1 ката

МАТЕРИЈАЛ: Сребрен анодизиран и црно обоен алуминиум ТЕЖИНА
СРЕБРЕНО ЦРНО ГОЛЕМИНА НА ПОСТЕР ГОЛЕМИНА НА ПРИКАЗ x X1 Y Д1 Х Спакувани
UIBS00N1A1 UIBS00C1A1 594 X 841 мм 566 X 813 мм 617 мм 656 мм 864 мм 380 мм 1595 мм 8.000 кг
UIBS00N1B2 UIBS00C1A1 500 x 700 mm 472 X 672 мм 523 мм 562 мм 723 мм 380 мм 1595 мм 7.350 кг
МАТЕРИЈАЛ: Сребрен анодизиран и црно обоен алуминиум ТЕЖИНА
КОД НА ПРОИЗВОДОТ ГОЛЕМИНА НА ПОСТЕР ГОЛЕМИНА НА ПРИКАЗ МОДЕЛ Спакувани
UIBS00N151 500 X 1700 mm 472 X 1672 mm Сребро анодизирано 10.900 кг
UIBS00C151 500 X 1700 mm 472 X 1672 mm Црното

Shopping Cart