Image International

Екструдиран ПВЦ во табли

$1.00

Екструдиран ПВЦ во табли – Форекс. Таблите се произведуваат во екструдирана линија со мешање на хомогени хемикалии во прашкаста ПВЦ суровина. Крајниот резултат е лесен материјал, со висока цврстина кој е одличен за обработка, транспорт и пакување. Дополнително поекономичен од тврдите ПВЦ табли поради намалената тежина.

ДОСТАПНИ ТИПОВИ:

Екструдиран ПВЦ во табли – Форекс. Таблите се произведуваат во екструдирана линија со мешање на хомогени хемикалии во прашкаста ПВЦ суровина. Крајниот резултат е лесен материјал, со висока цврстина кој е одличен за обработка, транспорт и пакување. Дополнително поекономичен од тврдите ПВЦ табли поради намалената тежина.

Таблите се карактеризираат со мазна површина за директно печатење и оптимална белина.

Форекс таблите се водоотпорни, со што влажните табли не ја менуваат формата и може да се користат и на отворено. Дополнително тие се отпорни на многу надворешни фактори како штетници, бактерии, габи, студен или топол воздух, влага итн, што ги прави погодни и за употреба во надворешни услови.

Примена:

  • Апликации за сигнализација
  • Дисплеи
  • Обележување (Етикетирање)
  • Продажни штандови
  • Здравствен сектор
  • Индустрија за мебел
  • Внатрешен дизајн
  • Дигитално и печатење на екран
Дебелина Димензии на табла Боја
mm 1220×3050 1560×3050 2050×3050  
1 x x x Бела
2 x x x
3 x x x
4 x x x
5 x x x
8 x x x
10 x x x
12 x x  
15 x x  
19 x x  
Shopping Cart