Image International

Повеќеслоен поликарбонат

$1.00

Повеќеслојниот поликарбонат е совршено решение за апликации каде е потребен материјал со висока трансмисија на светлина, одлична топлинска изолација и отпорност, висока отпорност на удар, отпорност на пожар, голема економичност и флексибилен дизајн.

Повеќеслојниот поликарбонат е совршено решение за апликации каде е потребен материјал со висока трансмисија на светлина, одлична топлинска изолација и отпорност, висока отпорност на удар, отпорност на пожар, голема економичност и флексибилен дизајн.

Апликации каде наоѓа примена се комерцијални стаклени градини каде топлинската изолација и отпорноста на град се неопходни заедно со високото ниво на трансмисија на светлина, градежни цели за различни апликации на застаклување, покривни прозорци, пешачки патеки, прозорци, засолништа и архитектонски цели во трговски центри, покриви за базени.

Од производство до крајната примена, овие табли ја задржуваат својата издржливост. Дури и кога се изложени на покачени надворешни температури во подолги временски периоди, тие го одржуваат својот структурен интегритет. Отпорни се на пукнатини при производство, обезбедувајќи високо ниво на безбедност.

Повеќеслојниот поликарбонат е исклучително поцврст од стакло и е идеал за замена на стари покриви. Поради својата сила, мала тежина и пријатен изглед е совршен за коси кровови. Со УВ заштитниот слој, обезбедува одлична заштита од сончевата светлина, притоа овозможувајќи одлична трансмисија на светлина.

Во нашата понуда имаме голем избор на поликарбонат табли, во голем спектар на бои и дебелини. Располагаме со комплетен аксесорис за негова изведба.

Shopping Cart