Image International

ФЛЕКСИБИЛНА ТАБЛА ЗА МЕНИ

• Мултифункционален производ со две позиции
  како портрет и пејзаж.
• Достапен во големини А3 и А4.
• Патентиран производ.
• Декоративна основа премачкана со прав.
• Профилот е достапен за прилагодување на висината.

 

ГОЛЕМИНИ

A3 (297 X 420 mm), A4 (210 X 297 mm)

Flexi Menu Board, која е меѓу мени таблите, има елегантен дизајн и привлекува внимание со својата мултифункционалност. Во овој производ, позицијата на сликата и висината на рамката може да се прилагодат. Висината, хоризонталната и вертикалната положба и аголот на рамката на производот може да се променат.

Спакувано е расклопено. Материјалите за монтажа и прицврстување и дијаграмот за инсталација се вклучени во пакетот. Изборно, достапни се и Rondo агол и фиксни стапала. Тешката основа му овозможува на производот да стои цврсто. Ова е особено корисно на јавни места.

МАТЕРИЈАЛ: Сребро анодизиран алуминиум Тежина
КОД НА ПРОИЗВОДОТ Y1 Y2 ГОЛЕМИНА НА ПОСТЕР ОБЈАСНУВАЊЕ Спакувани
UDMB6005A4 330 мм 250 мм 297 X 210 mm Хоризонтална 5.165 кг
330 мм 250 мм 210 X 297 мм Вертикално 5.165 кг
UDMB6005A3 420 мм 300 мм 420 X 297 мм Хоризонтална 6.745 кг
420 мм 300 мм 297 X 420 mm Вертикално 6.745 кг

Shopping Cart