Image International

Flexible Menuboard with Ledbox

• Флексибилна менија со LedBox.
• Мултифункционален производ со две позиции
  како Портрет и Пејсаж.
• Достапен во големини А3 и А4.
• Патентиран производ.
• Декоративна основа премачкана со прав.

 

ГОЛЕМИНИ

A3 (297 X 420 mm), A4 (210 X 297 mm)

Осветлена табла со мени Flexi; се истакнува со својот оригинален дизајн, елегантен дизајн и мултифункционалност. Овој производ, кој може да се прилагоди хоризонтално и вертикално или според аголот на гледање, нуди мултифункционална услуга во висина и апликации за позиционирање на постер.

Спакувано е расклопено. Материјалите за монтажа и прицврстување и дијаграмот за инсталација се вклучени во пакетот. Тешката основа му овозможува на производот да стои цврсто. Под заштита е со сите потребни патенти и апликации за дизајн во светот. Сертифициран во Германија, Франција, Америка, Јапонија и ЕУ. PTC аплицираше за патенти ширум светот.

МАТЕРИЈАЛ: Сребрен анодизиран алуминиум ТЕЖИНА
ЧЛЕН X макс. X мин. Y1 Y2 ПОСТЕР ОПИС ОСВЕТЛУВАЊЕ СО ПАКУВАЊЕ
UFML00N0A4 1205 мм 865 мм 330 мм 250 мм 297 X 210 mm Сребрен пејзаж 3000-3300 В 5.970 кг
1250 мм 910 мм 330 мм 250 мм 210 X 297 mm Сребрен портрет 3000-3300 В 5.970 кг
UFML00N0A3 1250 мм 910 мм 420 мм 300 мм 420 X 297 mm Сребрен пејзаж 2800-3000 В 8.220 кг
1310 мм 910 мм 420 мм 300 мм 297 X 420 mm Сребрен портрет 2800-3000 В 8.220 кг
UFML10B0A4 фиксна висина фиксна висина 330 мм 250 мм 297 X 210 mm Црн пејзаж 3000-3300 В 5.970 кг
фиксна висина фиксна висина 330 мм 250 мм 210 X 297 mm Црн портрет 3000-3300 В 5.970 кг
UFML10B0A3 фиксна висина фиксна висина 420 мм 300 мм 420 X 297 mm Црн пејзаж 2800-3000 В 8.220 кг
фиксна висина фиксна висина 420 мм 300 мм 297 X 420 mm Црн портрет 2800-3000 В 8.220 кг

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart