Image International

Free Standing Banner Set

• Идеален држач за брошура за внатрешна употреба на различни модели.
• Банерите можат да се фиксираат на централниот столб посебно
   или колективно во исто време.
• Секој банер е испорачан со Постер Брз комплет
   кој овозможува лесно менување на постерот.

 

ГОЛЕМИНИ

400 mm, 500 mm, 600 mm, 700 mm,

Идеален штанд за брошура што дозволува употреба на различни модели во затворен простор. Главниот држач опфаќа 2-канален или 4-канален столб и основа. За комплетирање на штандот се достапни разни додатоци како што се рамки, банери, заглавија, полици и друго. Многу стилови може да се создадат со користење на стандардни додатоци.

МАТЕРИЈАЛ: Сребрен анодизиран алуминиум ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ (20 ЕЕЗ)
ЧЛЕН НАДВОРЕШНО (x) ПОСТЕР СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UFSL110000 400 мм 400 мм 6.000 кг 230 X 460 X 120 mm
UFSL110100 500 мм 500 мм 7.200 кг 230 X 560 X 120 mm
UFSL110200 600 мм 600 мм 8.600 кг 230 X 660 X 120 mm
UFSL110300 700 мм 700 мм 10.000 кг 230 X 760 X 120 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart