Image International

Free Standing Convex Box

• Двостран дисплеј за внатрешна употреба.
• Може да се додадат полици за брошури.
• Обезбедува добар поглед на нивото на очите
   за да се прикаже пораката

 

ГОЛЕМИНИ

20″ X 30″ (508 X 762 mm), A1 (594 X 841 mm), A2 (420 X 594 mm), B2 (500 X 700 mm),

• Двостран дисплеј за внатрешна употреба.
• Може да се додадат полици за брошури.
• Обезбедува добар поглед на нивото на очите
   за да се прикаже пораката

МАТЕРИЈАЛ: Сребрен анодизиран алуминиум ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА НАДВОРЕШНО (xy) ПОСТЕР КОПИРАЈ СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UTTM014100 А2 460 X 600 mm 420 X 594 mm 398 X 594 mm 13.000 кг 500 X 645 X 75 mm
80 X 1180 X 80 mm
490 X 490 X 50 mm
UTTM014000 А1 625 X 846 mm 594 X 841 mm 572 X 841 mm 14.000 кг 675 X 890 X 75 mm
80 X 1030 X 80 mm
490 X 490 X 50 mm
UTTM014200 Б2 540 X 705 mm 500 X 700 mm 478 X 700 mm 13.500 кг 580 X 750 X 75 mm
80 X 1180 X 80 mm
490 X 490 X 50 mm
UTTM014300 20″x30″ 550 X 767 mm 508 X 762 mm 486 X 762 mm 13.700 кг 590 X 810 X 75 mm
80 X 1180 X 80 mm
490 X 490 X 50 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart