Image International

Free Standing Leaflet Dispensers

• Идеален држач за брошура за внатрешна употреба на различни модели.
• Може да се поправат максимум 8 x A4 комплети брошури.
• Може да се примени достапно акрилно заглавие.

ДОДАТОЦИ

 

Заглавие / UFSL120100    Акрилна полица / UFSL120000

 

ГОЛЕМИНИ

1920 mm, 350 X 160 mm, A4 (210 X 297 mm), 450 mm,

 

 

Идеален штанд за брошура што дозволува употреба на различни модели во затворен простор. Главниот држач опфаќа 2-канален или 4-канален столб и основа. За комплетирање на штандот се достапни разни додатоци како што се рамки, банери, заглавија, полици и друго. Многу стилови може да се создадат со користење на стандардни додатоци.

Може да се направат различни опции за модели како еднострани или двострани. Рамката има аголен профил од 30 mm, 32 mm, кружен или митар. Полиците се изработени од лим и проѕирен акрилик, со капацитет од2xA4.

МАТЕРИЈАЛ: проѕирен акрилик ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ОПИС ГОЛЕМИНА СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UFSL120000 Акрилна полица А4 0.410 кг 270 X 245 X 55 mm
UFSL120100 Заглавие 350 X 160 mm 0.300 кг 195 X 365 X 22 mm
UFSL001000 Главниот столб на телото 1920 мм 3.450 кг 80 X 1950 X 80 mm
Главна основа на телото Ø450 8.950 кг 490 X 490 X 50 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart