Image International

Free Standing Leaflet Display 4 Channel

Четириканален
• Идеален држач за брошура за внатрешна употреба на различни модели.
• Рамките и полиците можат да се фиксираат на централниот столб
   посебно или колективно во исто време.
• Висината на е 1920 mm.

Идеален штанд за брошура што дозволува употреба на различни модели во затворен простор. Главниот држач опфаќа 2-канален или 4-канален столб и основа. За комплетирање на штандот се достапни разни додатоци како што се рамки, банери, заглавија, полици и друго. Многу стилови може да се создадат со користење на стандардни додатоци.

Може да се направат различни опции за модели како еднострани или двострани. Рамката има аголен профил од 30 mm, 32 mm, кружен или митар. Полиците се изработени од лим и проѕирен акрилик, со капацитет од2xA4. Производот е спакуван расклопен. Дијаграмот за инсталација и деловите за прицврстување се вклучени во пакетот. Тој нуди различни можности за користење. Тешкото и цврсто тело е погодно за употреба на јавни места. Секоја лизгачка рамка вклучува 2 штитови и 1 црна позадина што го спречува рефлексијата на светлината.

ДОДАТОЦИ

 1xa4 акрилна полица /UFSL003200     1xa4 Челична полица / UFSL002000       2×5 челична полица / UFSL002100        1xa4 челична полица / UFSL002200
             
2xa5 акрилна полица / UFSL003100      1XA4 акрилна полица / UFSL003300      Полица МДФ / UFSL002500                    Полица од МДФ / UFSL002550
     
Полица од МДФ / UFSL002510              Странична полица од акрилик

 

ГЛАВНО ТЕЛО СО 4 КАНАЛИ:
Прашок обложен во RAL 9006
ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UFSL001100 Главниот столб на телото 3.450 кг 80 X 1950 X 80 mm
Главна основа на телото 8.950 кг 490 X 490 X 50 mm

SNAP РАМКА: 30 mm 450 – 30 mm круг ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
МИТРЕД СТАТИЈА КРУГ ЧЛЕН НАДВОРЕШНО (xy) ПОСТЕР КОПИРАЈ СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UFSL005000 UFSL011000 463 X 637 mm 420 X 594 mm 401 X 575 mm 1.650 кг 480 X 680 X 31 mm
UFSL004000 UFSL010000 637 X 884 mm 594 X 841 mm 575 X 822 mm 2.750 кг 660 X 910 X 31 mm
UFSL006000 UFSL012000 543 X 743 mm 500 X 700 mm 481 X 681 mm 1.950 кг 560 X 760 X 31 mm
UFSL008000 UFSL014000 743 X 1043 mm 700 X 1000 mm 681 X 981 mm 3.500 кг 760 X 1060 X 31 mm
ПОЛИЦА ОБЛОЖЕНА СО
ЧЕЛИК И АКРИЛИЧЕН ПРАШОТ
ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН КАПАЦИТЕТ СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UFSL002000 2 X А4 челична полица 1.800 кг 360 X 470 X 60 mm
UFSL003000 2 X А4 акрилна полица 1.400 кг 360 X 470 X 60 mm
 

ОПЦИИ ЗА ПОЛИЦА 1: 8 mm МДФ ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН МОДЕЛ ТЕЖИНА КАПАЦИТЕТ СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UFSL002500 Заокружете макс. 1 кг 0.610 кг 260 X 350 X 35 mm
UFSL002510 Плоштад макс. 1кг 0.705 кг 260 X 350 X 35 mm
ОПЦИИ ЗА ПОЛИЦА 2: 8 mm МДФ ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН МОДЕЛ ТЕЖИНА КАПАЦИТЕТ СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UFSL002550 Заокружете макс. 5 кг 0.830 кг 270 X 285 X 105 mm
UFSL002560 Плоштад макс. 5 кг 1.010 кг 270 X 285 X 105 mm

 

Shopping Cart