Image International

Free Standing Leaflet with Side Shelves

• Идеален држач за брошура за внатрешна употреба на различни модели.
• Може да се поправат максимум 8 x A4 комплети брошури.
• Може да се примени достапно акрилно заглавие.

ДОДАТОЦИ

         

Акрилна странична полица   Заглавие / UFSL120200

 

ГОЛЕМИНИ

1920 mm, 450 X 160 mm, A4 (210 X 297 mm), A5 (148 X 210 mm), ~450 mm,

Идеален штанд за брошура што дозволува употреба на различни модели во затворен простор. Главниот држач опфаќа 2-канален или 4-канален столб и основа. За комплетирање на штандот се достапни разни додатоци како што се рамки, банери, заглавија, полици и друго. Многу стилови може да се создадат со користење на стандардни додатоци.

Може да се направат различни опции за модели како еднострани или двострани. Рамката има аголен профил од 30 mm, 32 mm, кружен или митар. Полиците се изработени од лим и проѕирен акрилик, со капацитет од 4xA4.

МАТЕРИЈАЛ: проѕирен акрилик ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ОПИС ГОЛЕМИНА СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UFSL140000 Акрилна полица А4 0.830 кг 270 X 245 X 55 mm
UFSL140100 Акрилна полица А5 0.510 кг 245 X 195 X 55 mm
UFSL140200 Акрилна полица 1/3 А4 0.335 кг 195 X 150 X 55 mm
UFSL120200 Заглавие 450 X 160 mm 0.300 кг 175 X 465 X 55 mm
UFSL001000 Главниот столб на телото 1920 мм 3.450 кг 80 X 1950 X 80 mm
Главна основа на телото Ø450 8.950 кг 490 X 490 X 50 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart