Image International

Free Standing Slide-in Frames

• Идеален држач за брошура за внатрешна употреба на различни модели.
• Slide in Frames може да се фиксира на централниот столб посебно
   или колективно во исто време.
• Секој слајд во рамката доаѓа заедно со
   потребните компоненти за фиксирање.

 

ГОЛЕМИНИ

2 X A4 (210 X 297 mm), 20″ X 30“ (508 X 762 mm), A2 (420 X 594 mm), A3 (297 X 420 mm),

Идеален штанд за брошура што дозволува употреба на различни модели во затворен простор. Главниот држач опфаќа 2-канален или 4-канален столб и основа. За комплетирање на штандот се достапни разни додатоци како што се рамки, банери, заглавија, полици и друго. Многу стилови може да се создадат со користење на стандардни додатоци.

МАТЕРИЈАЛ: Сребрен анодизиран алуминиум ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН НАДВОРЕШНО (xy) ПОСТЕР КОПИРАЈ СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UFSL130300 233 X 320 mm 210 X 297 mm 183 X 270 mm 0.825 кг 240 X 330 X 25 mm
UFSL130200 320 X 443 mm 297 X 420 mm 270 X 393 mm 1.200 кг 330 X 450 X 25 mm
UFSL130100 443 X 617 mm 420 X 594 mm 393 X 567 mm 1.820 кг 450 X 630 X 25 mm
UFSL130500 531 X 785 mm 508 X 762 mm 481 X 735 mm 2.700 кг 540 X 800 X 25 mm
UFSL130400 523 X 723 mm 500 X 700 mm 437 X 673 mm 2.800 кг 540 X 733 X 25 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart