Image International

Канцелариски табли

• Има 2 различни модели; Подлога од плута и
магнетна подлога.
• Достапни се големини од 4xA4, 6xA4 и 9xA4.

ГОЛЕМИНИ 

4 X A4 (210 X 297 mm), 6 X A4 (210 x 297 mm), 9 X A4 (210 x 297 mm)

• Има 2 различни модели; Подлога од плута и
магнетна подлога.
• Достапни се големини од 4xA4, 6xA4 и 9xA4.
• Погоден за внатрешна употреба.
• Може да се користи во позиции Портрет и пејзаж.
• Длабочината на куќиштето е 35 mm.
• Секоја единица вклучува завртки за монтирање и приклучоци.

• Максимална димензија 704 x 977 mm (9xA4).                                                                                

ГОЛЕМИНИ   4 X A4 (210 X 297 mm), 6 X A4 (210 x 297 mm), 9 X A4 (210 x 297 mm)

МАТЕРИЈАЛ: Сребрен анодизиран алуминиум ТЕЖИНА СО ПАКУВАЊЕ
ПЛУТА МАГНЕТНИ НАДВОРЕШНО (xy) КОПИРАЈ ПОВРШИНА ЗА ХАРТИЈА КАПАЦИТЕТ КЛУЧ МАГНЕТНИ ПЛУТА
USBN4004A4 USBN5004A4 515 X 685 mm 474 X 657 mm 487 X 657 mm 4 X A4 2 4.520 кг 4.300 кг
USBN4006A4 USBN5006A4 515 X 1005 mm 474 X 977 mm 487 X 977 mm 6 X A4 2 6.495 кг 6.880 кг
USBN4009A4 USBN5009A4 745 X 1005 mm 704 X 977 mm 717 X 977 mm 9 X A4 2 8.670 кг 9.230 кг

 

Shopping Cart