Image International

Комплет брошура Рапид

• Ги чува брошурите на ниво на заштитување на очите.
• Алуминиумски и акрилни модели се опции.    • Капацитетот
на држачите за брошури 2 x A4 и 3 x A4 се стандардни.

ГОЛЕМИНИ

2 X A4 (210 X 297 mm)

Комплетот Rapid Brochure има стилски изглед и привлечни полици. Полиците А4 се направени од мат акрил и лесно се поставуваат на алуминиумските столбови. Сложено во рамно со несклопени полици, гарантира лесен и безбеден транспорт. Прикажувајте ги вашите летоци во малопродажните продавници или трговските друштва

поставки со Рапид брошура Сетови. Заглавјето се состои од 2 парчиња. Предниот дел е проѕирен, а задниот дел е замрзнат акрилик. Можете да го ставите вашиот хартиен постер помеѓу овие акрили или да примените печатење директно на проѕирните или замрзнатите акрилни парчиња. Големините 2XA4 и 3XA4 се достапни во сребрена и црна боја.

МАТЕРИЈАЛ: Сребрен и црн
анодизиран алуминиум и акрилик
ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
СРЕБРЕН ЦРНО ГОЛЕМИНА СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
URDB0002A4 URDBB002A4 2 X А4 3.600 кг 280 X 1060 X 55 mm
URDB0003A4 URDBB003A4 3 X A4 4.450 кг 280 X 1390 X 55 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart