Image International

Комплет брошури со две страни

• Сет од повеќе држачи за брошури.
• Висината на столбот е 1500 mm.
• Двете големини на столбот се достапни за
   носење пет држачи за брошури • Држачите за брошури се    ставаат
брзо и лесно.

 

ГОЛЕМИНИ

3 X A4 (210 X 297 mm), A4 (210 X 297 mm), A5 (148 X 210 mm)

Мултистраните брошури се развиени за да обезбедат повеќекратни варијации по ниски трошоци. Врз основа на 1, 3 или 4, робустен алуминиумски столб, различни бројни полици може да се вградат за да се направи комплет брошура што ги задоволува точно вашите потреби. За комплетирање на производот, главното тело и потребните количини на полици треба да се нарачаат посебно. Држачите за брошури се ставаат брзо и лесно. Достапно во фиксни, ротирачки или тркала опции.

МАТЕРИЈАЛ: анодизиран алуминиум и проѕирен акрилик ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ОПИС ГОЛЕМИНА СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UMBSG205A4 Главното тело 5А4 1.890 кг 65 X 1520 X 65 mm
4.090 кг 340 X 460 X 30 mm
UMBSG205A5 Главното тело 5А5 1.890 кг 65 X 1520 X 65 mm
4.090 кг 340 X 460 X 30 mm
UMBSG20523 Главното тело 5X2A4/3 1.890 кг 65 X 1520 X 65 mm
4.090 кг 340 X 460 X 30 mm
UMSDA005A4 Акрилна полица и адаптер А4 2.500 кг 180 X 240 X 180 mm (5 парчиња)
UMSDA012A4 Акрилна полица и адаптер А4 6.000 кг 270 X 400 X 270 mm (12 парчиња)
UMSDA000A5 Акрилна полица и адаптер А5 3.200 кг 290 X 360 X 190 mm (12 парчиња)
UMSDA00A43 Акрилна полица и адаптер 1/3 А4 2.550 кг 250 X 320 X 180 mm (12 парчиња)
UMSDA02A43 Акрилна полица и адаптер 2X1/3 А4 4.350 кг 250 X 320 X 350 mm (12 парчиња)

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

 

Shopping Cart