Image International

КОНВЕКСНА ЛЕД КУТИЈА

• Површината е опал акрилик.
• Профилите со прилепување од 25 mm го задржуваат постерот.
• Погоден за употреба во ресторани за брза храна и кино.

 

ГОЛЕМИНИ

20″ X 30″ (508 X 762 mm), A1 (594 X 841 mm), A2 (420 X 594 mm), A3 (297 X 420 mm), A4 (210 X 297 mm), B2 (500 X 700 mm )

Konveks Led Box дава можност за лесно прикажување на постерите на посакуваното место со нивно осветлување. Обезбедува еднообразно осветлување на употребениот специјални акрилен постер. Постојат двострани и еднострани модели. Неговата склоплива рамка нуди лесна замена на постери. Неговата стандардна употреба е вертикална.

Секој од нив има положено CE/UL PAT тестови и е снабден со квалификувани сертификати.

Доаѓа со кабел за напојување од 2,5 метри. Британските и американските типови приклучоци мора да се наведат по нарачка. Обезбедува заштеда на електрична енергија од 60 проценти. Може да работи и при низок напон во општите електрични приклучоци.

МАТЕРИЈАЛ: Сребрен анодизиран алуминиум ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН НАДВОРЕШНО (xyz) ПОСТЕР КОПИРАЈ СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UCLB25LNA4 224 X 300 X 71 mm 210 X 297 mm 185 X 297 mm 1.800 кг 280 X 340 X 80 mm
UCLB25LNA3 308 X 423 X 82 mm 297 X 420 mm 273 X 420 mm 3.100 кг 335 X 445 X 95 mm
UCLB25LNA2 424 X 597 X 98 mm 420 X 594 mm 395 X 594 mm 5.800 кг 450 X 625 X 110 mm
UCLB25LNA1 592 X 844 X 120 mm 594 X 841 mm 570 X 841 mm 11.000 кг 625 X 875 X 130 mm
UCLB25LNB2 500 X 703 X 110 mm 500 X 700 mm 475 X 700 mm 7.750 кг 530 X 725 X 120 mm
UCLB25LN23 510 X 765 X 108 mm 508 X 762 mm 484 X 762 mm 7.980 кг 540 X 780 X 120 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

 

Shopping Cart