Image International

LEDRonics LED флуоресцентни

$1.00

LEDRonics LED флуоресцентен е разновиден, моќен и паметен начин за прилагодување на технологијата за LED осветлување. Ги намалува вашите сметки за електрична енергија со големи заштеди. Бидејќи го користи истиот приклучок како традиционалните флуоресцентни светилки, лесен е за употреба и користи помалку енергија, обезбедувајќи подобро осветлување додека прави значителна разлика во вашите сметки.

  • направени во Турција
  • 3 години гаранција
  • Дизајниран за тотемски знаци
  • Водоотпорен
  • Достапни се еднострани леќи 180 0и двострани леќи 360 0
  • 120 см
  • AC 220V
  • 20W и 24W
Shopping Cart