Image International

Hexus 2835 LED модули со оптички објектив

$1.00

Оваа серија производи на Zenit LED може да се користи во апликации за знаци и светлосни букви со различни опционални поврзани параметри. Куќиштето на Hexus и LED модулите за оптички леќи имаат за цел да ви помогнат да ги намалите трошоците со висока ефикасност.

  • Опции за моќност од 0,48W, 0,72W, 1,5W
  • 2 и 3 години гаранција
  • Оптичка леќа од 160 степени
  • Висока ефикасност
  • Алуминиумски PCB
  • Широк избор на боја
  • Верзија со заштита од пренапон
  • IP65
Shopping Cart