Image International

LEDRonics модул за боја на оптички леќи

$1.00

ЛЕД-модулите за обоени оптички леќи LEDRonics обезбедуваат ефективни решенија кои ги намалуваат вашите трошоци во апликациите за осветлување , благодарение на висококвалитетната оптичка леќа за осветлена ознака и букви од кутиите со длабочина помеѓу 50 mm и 150 mm. Нудејќи црвена, сина, жолта и зелена боја, Zenit LED ви служи со најнова технологија и висококвалитетно производство.

  • Произведено во Турција.
  • 5 години гаранција
  • најдобра оптичка леќа
  • висока ефикасност
  • Црвена, сина, зелена и жолта боја
  • 15х76см
  • IP67
  • Агол од 160 степени
Shopping Cart