Image International

Модул без објектив LEDRonics со Samsung лед чип

$1.00

Samsung LED чипот се користи во LED модулите LEDRonics Lensless. Тој нуди ефективни решенија кои ги намалуваат вашите трошоци во апликациите за осветлување, за светлечки знаци и букви од кутии со длабочина поголема од 150 mm. Zenit LED, ви ја нуди речиси секоја можна температура на бојата и сите нијанси на бело, ве опслужува со најнова технологија и висококвалитетно производство.

  • Произведено во Турција.
  • 5 години гаранција
  • Агол од 120 степени без леќа
  • висока ефикасност
  • Samsung 2835 LED чип
  • Широка палета на бела нијанса
  • Келвини 700 – 10.000
  • IP67
Shopping Cart