Image International

Модул ЛЕД диоди

$1.00

Zenit LED нуди широк асортиман на пресечни модули погодни за вашите апликации за пресечно осветлување со брендовите LEDRonics, Hexus и Smarter.

  • LEDRonics, Hexus, попаметни
  • Опции за гаранција од 2 и 5 години
  • најдобра оптичка леќа
  • Висока ефикасност
  • 2835 и 3535 Лед чипови
  • тековна заштита
  • Широк избор на големини
  • IP65
Shopping Cart