Image International

Лиен плексиглас

Лиен плексиглас – каст е материјал произведен со лиење, со што се добиваат плочи со чиста површина кои се одлична алтернатива за стаклото.

Во нашата понуда имаме голем избор на бои и дебелини:

Лиен плексиглас – каст е материјал произведен со лиење, со што се добиваат плочи со чиста површина кои се одлична алтернатива за стаклото.

Предности:

  • Совршена транспарентност
  • До 93% пренесување на видливата светлина
  • Висока пластичност и мала тежина што ги прави погодни за лесна обработка и обликување
  • Силна цврстина на површината
  • Одлична отпорност на временските услови и надворешни влијанија
  • Лесен за одржување
Shopping Cart