Image International

Magnetic Glass Board

Магнетно и суво бришење,

Magnetic Glass Board нуди паметно решение за канцеларии, сали за состаноци, хотели, кафулиња и многу повеќе. Опциите на црвена, црна и бела боја ќе одговараат на различни современи декорации.

ГОЛЕМИНИ

350 X 350 mm, 400 X 600 mm, 450 X 450 mm, 600 X 1200 mm, 600 X 900 mm,

Магнетно и суво бришење,

Magnetic Glass Board нуди паметно решение за канцеларии, сали за состаноци, хотели, кафулиња и многу повеќе. Опциите на црвена, црна и бела боја ќе одговараат на различни современи декорации. Каленото стакло ја зголемува силата против оштетувања. Магнети, држач за пенкало, гума и пенкало вклучени во пакувањето за удобна непосредна употреба. 

ГОЛЕМИНИ

350 X 350 mm, 400 X 600 mm, 450 X 450 mm, 600 X 1200 mm, 600 X 900 mm,

T00MGB0335 350 X 350 mm Бело 1.600 кг
T00MGB0135 350 X 350 mm Црното 1.600 кг
T00MGB0435 350 X 350 mm Црвено 1.600 кг
T00MGB0345 450 X 450 mm Бело 2.640 кг
T00MGB0145 450 X 450 mm Црното 2.640 кг
T00MGB0445 450 X 450 mm Црвено 2.640 кг
T00MGB0346 400 X 600 mm Бело 3.120 кг
T00MGB0146 400 X 600 mm Црното 3.120 кг
T00MGB0446 400 X 600 mm Црвено 3.120 кг
T00MGB0369 600 X 900 mm Бело 7.200 кг
T00MGB0169 600 X 900 mm Црното 7.200 кг
T00MGB0469 600 X 900 mm Црвено 7.200 кг
T00MGB0362 600 X 1200 mm Бело 10.390 кг
T00MGB0162 600 X 1200 mm Црното 10.390 кг
T00MGB0462 600 X 1200 mm Црвено 10.390 кг

Shopping Cart