Image International

Master Sign Flex Board

Изработена од издржлива пластика.

Master Sign е надворешна двострана рамка за знаци .

Достапен е во беж, црна, кафеава и сива боја.

ГОЛЕМИНИ

420 X 600 mm,

 

Изработена од издржлива пластика, Master Sign е надворешна двострана рамка за знаци која содржи два знаци со големина од 420 X 600 mm.

Изграден е со калапирана рачка за лесен транспорт.

Достапен е во беж, црна, кафеава и сива боја.

ДОДАТОЦИ

UYPSP00010X1000               кабел 2100 mm             UYAKLM1251                   UYAKLM1250
                                                TZZZ998701

 

МАТЕРИЈАЛ: Издржлив HDPE ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ГРАФИЧКА ГОЛЕМИНА ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UPFS1100A2 420 X 600 mm Сребрена – црна 6.250 кг 495 X 955 X 60 / 430 X 530 X 110 mm
UPFS1200A2 420 X 600 mm Беж – кафеава 6.250 кг 495 X 955 X 60 / 430 X 530 X 110 mm
UPFS1300A2 420 X 600 mm Црно – црно 6.250 кг 495 X 955 X 60 / 430 X 530 X 110 mm
UPFS1400A2 420 X 600 mm Сребрена – Сребрена 6.250 кг 495 X 955 X 60 / 430 X 530 X 110 mm

 

Shopping Cart