Image International

Mini Street SignPro

Изработена од издржлива пластика, Mini Street SignPro Board е надворешна двострана рамка за знаци која содржи два знаци. 
Достапен е во жолта и сива боја.

ГОЛЕМИНИ

630 X 502 mm,

Изработена од издржлива пластика, Mini Street SignPro Board е надворешна двострана рамка за знаци која содржи два знаци. 
Областа со вдлабнати знаци помага да се заштитат лицата на постерите. Изграден е со калапирана рачка за лесен транспорт. Опремен со ножици од двете страни, така што SignPro не се лизга и не ги оштетува лицата на знаците. Се преклопува за да заштеди простор во складиштето. Нема потреба да се полни со вода или песок бидејќи е веќе изграден со тешки материјали. Достапен е во жолта и сива боја. 

Препорачани графички материјали:
самолеплив постер на леплива или винилна обвивка, ПП со флети, метал, плоча од пластех ПВЦ пена за нанесување со навртка.

МАТЕРИЈАЛ: Издржлив HDPE ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
СРЕБРЕН ЖОЛТА ГОЛЕМИНА НА ПОСТЕР ГОЛЕМИНА НА КОПИЈА СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UPSDM30010 UPSDM50010 630 X 500 mm 630 X 500 mm 6,64 кг 720 X 800 X 110 mm
Shopping Cart