Image International

Моноблок

• Ги чува брошурите на ниво на заштитување на очите.
• Изработен од 10 мм акрил.
• Капацитетот на држачот за брошура А4 е стандарден.

 

ГОЛЕМИНИ

A4 (210 X 297 mm)

Елегантен и класичен јасен држач за прикажување порака хартија со големина А4 на врвот, менувајќи го џебот за пакувањата литература во големина А4. Едноставно менување на пораката, привлечно ниво на висина.

Погоден за употреба во галерии и салони достапни за јавноста.

МАТЕРИЈАЛ: Акрилик ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН КАПАЦИТЕТ СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UMNB001000 А4 4.900 кг 270 X 930 X 52 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart