Image International

Мултистран брошур сет 3 страни

• Сет од повеќе држачи за брошури.
• Висината на столбот е 1500 mm.
• Двете големини на столбот се достапни за носење
   пет држачи за брошури.
• Држачите за брошури брзо и лесно се ставаат.

 

ГОЛЕМИНИ

3 X A4 (210 X 297 mm), A4 (210 X 297 mm), A5 (148 X 210 mm)

Мултистрани брошури се развиени за да обезбедат повеќе варијации по ниска цена. Во оваа група производи се нудат 3 главни опции како двострани, триаголни и квадрантни.

Капацитет од 15 брошури А4. Овозможува вашите брошури да се видат од секој агол на преполни места. Со помош на адаптерите на држачите за брошура, се прицврстува на телото на алуминиумскиот канал високо 1,5 метри со лизгање во каналот. Стандардниот производ има вкупен капацитет од 15 брошури А4, од кои 5 се А4 во 3 насоки.

МАТЕРИЈАЛ: анодизиран алуминиум и проѕирен акрилик ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ОПИС ГОЛЕМИНА СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UMBSG305A4 Главното тело 5А4 1.890 кг 65 X 1520 X 65 mm
4.090 кг 340 X 460 X 30 mm
UMBSG305A5 Главното тело 5А5 1.890 кг 65 X 1520 X 65 mm
4.090 кг 340 X 460 X 30 mm
UMBSG30523 Главното тело 5X2A4/3 1.890 кг 65 X 1520 X 65 mm
4.090 кг 340 X 460 X 30 mm
UMSDA005A4 Акрилна полица и адаптер А4 2.500 кг 180 X 240 X 180 mm (5 парчиња)
UMSDA012A4 Акрилна полица и адаптер А4 6.000 кг 270 X 400 X 270 mm (12 парчиња)
UMSDA000A5 Акрилна полица и адаптер А5 3.200 кг 290 X 360 X 190 mm (12 парчиња)
UMSDA00A43 Акрилна полица и адаптер 1/3 А4 2.550 кг 250 X 320 X 180 mm (12 парчиња)
UMSDA02A43 Акрилна полица и адаптер 2X1/3 А4 4.350 кг 250 X 320 X 350 mm (12 парчиња)

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

 

Shopping Cart