Image International

NEW AGE ЛЕД КУТИЈА 25 ММ ЕКО

• Идеален за внатрешна апликација со длабочина од 19 mm.
• Копчето за вклучување/исклучување и напојувањето обезбедуваат
   долг животен век на производот.
• Лесен за монтирање и употреба.

ДОДАТОЦИ         

стандардн
2 ѕидни закачалки     UYUP445460
         

ГОЛЕМИНИ

 A1 (594 X 841 mm), A2 (420 X 594 mm), A3 (297 X 420 mm), A4 ( 210 X 297 mm), B1 (700 X 1000 mm), B2 (500 X 700 mm)

New Age Led Box, која има LED технологија, доаѓа до израз со тенкото куќиште од 25 mm. Благодарение на специјалните ласерски линии нанесени на плексиглас, тој обезбедува еднаква моќност на осветлување на површината. Овој производ, кој има светлосна моќност од 2000 лукс, нуди само 2,7 MA за 1 час, 100 илјади часа искористена моќност. Производот го помина тестот CE/UL PAT и е испорачан со сертификати за квалитет.

NewAge Led Box може да се користи секаде каде што има електричен штекер благодарение на неговиот лесен, тенок профил дизајн и барањата за низок напон. Обезбедува широк опсег на опции за монтирање со структурата на рамката. LED осветлувањето обезбедува 60 проценти заштеда на енергија во споредба со флуоресцентната технологија.

ЕДНОСТРАНА

МАТЕРИЈАЛ: Сребро анодизиран алуминиум ПРОФИЛ: 25 MM ТЕЖИНА
КОД НА ПРОИЗВОДОТ НАДВОРЕШНА ДИМЕНЗИЈА (xy) ГОЛЕМИНА НА ПОСТЕР ВИДЛИВА ПОДРАЧЈЕ СВЕТЛИНА МОЌ Спакувани
ULN25TN0A4 242 X 329 мм 210 X 297 мм 190 X 277 мм 4000-4200 ЛУКС 1.060 кг
ULN25TN0A3 329 X 452 mm 297 X 420 mm 277 X 400 mm 3600-3800 ЛУКС 1.770 кг
ULN25TN0A2 452 X 626 мм 420 X 594 mm 400 X 574 mm 2900-3100 ЛУКС 3.090 кг
ULN25TN0A1 626 X 873 мм 594 X 841 мм 574 X 821 мм 1900-2100 ЛУКС 5.630 кг
ULN25TN0A0 873 X 1221 мм 841 X 1189 mm 821 X 1169 mm 1400-1600 ЛУКС 10.450 кг
ULN25TN0B2 532 X 732 мм 500 x 700 mm 480 X 680 mm 2600-2800 ЛУКС 4.100 кг
ULN25TN0B1 732 X 1032 mm 700 X 1000 mm 680 x 980 mm 1600-1800 ЛУКС 7.550 кг

Shopping Cart