Image International

Newage Пренослив Zick-Zack

• Комплет за држач за брошура што се преклопува за внатрешна употреба.
• Капацитетот на држачите за брошура 5 x А4 е стандарден.
• Доаѓа со торбичка за транспорт на текстил.
• Максимален капацитет на превоз 7,5 kg.

ГОЛЕМИНИ

5 X A4 (210 X 297 mm),

• Комплет за држач за брошура што се преклопува за внатрешна употреба.
• Капацитетот на држачите за брошура 5 x А4 е стандарден.
• Доаѓа со торбичка за транспорт на текстил.
• Максимален капацитет на превоз 7,5 kg.

ДОДАТОЦИ

   Транспортна торба за текстил
МАТЕРИЈАЛ: Clear & Grey RAL 9006 ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН КАПАЦИТЕТ ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UZZEPS0100 5 X A4 со торба 5.500 кг 310 X 520 X 410 mm
UZZEPS0000 5 X A4 без торба 5.000 кг 310 X 520 X 410 mm
UYUP072400 5 X A4 Торба 1.500 кг 310 X 520 X 410 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart