Image International

Newage Quick Banner-(еднстрани)

• Флексибилна и мобилна стегач за постер.
• Дизајниран како практичен сет може да се носи.
• Доаѓа со чанта.
• Патентиран производ TR 2005 01772.

ДОДАТОЦИ

 

Сива торба за носење

 

ГОЛЕМИНИ

700 X 2000 mm, 800 X 2000 mm, 900 X 2000 mm,

Ако има премногу изложби или емисии на кои треба да присуствувате, нашиот Едностран приказ на Quick Banner е најефективниот производ за вас, кој нуди конкурентни решенија. Висината на графиката е 2000 mm, а ширината е стандардно од 700 mm до 1000 mm. 

Овој брз банер е од сребрен анодизиран алуминиум. Можете лесно да го носите на изложби или изложби во неговата торба бидејќи овој штанд за банер е склоплив.
Овој банер на саемот е погоден за држење банери со дебелина од 50 микрони / 500 микрони.

Овие изложбени штандови за банери, како што се исто така познати прикази на банери, имаат (2) посебни шини за банери за да ги затегнат вашите графики додека се изложени. Ние ги продаваме овие банери без банери за да ви заштедиме пари. Така, можете да потрошите поголем дел од вашиот буџет за да имате најефективни уметнички дела.

Купете го овој штанд за банер денес и заштедете го вашето време фокусирајќи се само на стилизирање на вашата импресивна презентација.

ЧЛЕН НАДВОРЕШНО (xy) ПОСТЕР КОПИРАЈ ТЕЖИНА
UQB0T00N72 706 X 2030 mm 700 X 2000 mm 700 X 1970 mm 14.600 кг
UQB0T00N82 806 X 2030 mm 800 X 2000 mm 800 X 1970 mm 15.600 кг
UQB0T00N92 906 X 2030 mm 900 X 2000 mm 900 X 1970 mm 16.400 кг
UQB0T00N12 1006 X 2030 mm 1000 X 2000 mm 1000 X 1970 mm 17.200 кг
ЧЕШТА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН МОДЕЛ *WXHXD
UYUP066000 800 мм 160 X 860 X 160 mm
UYUP067000 1000 мм 160 X 1060 X 160 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart