Image International

Novel Free Standing

• Потпирачот за нозе е идеален за здраво држење за работа и домашна употреба.
• Ергономски потпирач за нозе под биро или маса.
• Прилагодлив за да обезбеди поголема удобност.
• Изработен од цврст и издржлив ABS.

• Потпирачот за нозе е идеален за здраво држење за работа и домашна употреба.
• Ергономски потпирач за нозе под биро или маса.
• Прилагодлив за да обезбеди поголема удобност.
• Изработен од цврст и издржлив ABS.

ГЛАВНО ТЕЛО СО 4 КАНАЛИ: Прашок обложен во RAL 9006
ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UFSL001200 Главниот столб на телото
Главна основа на телото

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

SNAP РАМКА: 30 mm 450 – 30 mm круг ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
МИТРЕД СТАТИЈА КРУГ ЧЛЕН НАДВОРЕШНО (xy) ПОСТЕР КОПИРАЈ СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UFSL005000 UFSL011000 463 X 637 mm 420 X 594 mm 401 X 575 mm 1.650 кг 480 X 680 X 31 mm
UFSL004000 UFSL010000 637 X 884 mm 594 X 841 mm 575 X 822 mm 2.750 кг 660 X 910 X 31 mm
UFSL006000 UFSL012000 543 X 743 mm 500 X 700 mm 481 X 681 mm 1.950 кг 560 X 760 X 31 mm
UFSL008000 UFSL014000 743 X 1043 mm 700 X 1000 mm 681 X 981 mm 3.500 кг 760 X 1060 X 31 mm
ПОЛИЦА ОБЛОЖЕНА СО
ЧЕЛИК И АКРИЛИЧЕН ПРАШОТ
ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН КАПАЦИТЕТ СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UFSL002000 2 X А4 челична полица 1.800 кг 360 X 470 X 60 mm
UFSL003000 2 X А4 акрилна полица 1.400 кг 360 X 470 X 60 mm
ОПЦИИ ЗА ПОЛИЦА 1: 8 mm МДФ ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН МОДЕЛ ТЕЖИНА КАПАЦИТЕТ СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UFSL002500 Заокружете макс. 1 кг 0.610 кг 260 X 350 X 35 mm
UFSL002510 Плоштад макс. 1кг 0.705 кг 260 X 350 X 35 mm
ОПЦИИ ЗА ПОЛИЦА 2: 8 mm МДФ ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН МОДЕЛ ТЕЖИНА КАПАЦИТЕТ СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UFSL002550 Заокружете макс. 5 кг 0.830 кг 270 X 285 X 105 mm
UFSL002560 Плоштад макс. 5 кг 1.010 кг 270 X 285 X 105 mm

Shopping Cart