Image International

Opti Frame A Board

• Двострана затка како знак на тротоарот.
• Принцип Opti Frame за менување на постер.
• Достапно е изборно заглавие.
• Подлогата за PS обезбедува лесни за движење.

Држач за заглавие     Кошница / UYT300A4            Заглавие               
 

• Двострана табла како инфо за тротоари.
• Принцип Opti Frame за менување на постер.
• Достапно е изборно заглавие.
• Подлогата за PS обезбедува лесни за движење

МАТЕРИЈАЛ: Сребро анодизиран алуминиум ПРОФИЛ: 25 mm Профил на митред Тежина
КОД НА ПРОИЗВОДОТ ГОЛЕМИНА НА ПОСТЕР x Y Х Спакувани
UOAB255NA1 594 X 841 mm 628 мм 875 мм 1050 мм 7.500 кг
UOAB255NA2 420 X 594 mm 451 мм 625 мм 950 мм 4.500 кг
UOAB255NB2 500 x 700 mm 534 мм 734 мм 950 мм 6.000 кг

Shopping Cart